Quick Step Laminaat Largo Eik Witvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1007-EW   |   25 jaar garantie   |   Voelbare houtstructuur

Adviesprijs
€ 37,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Eik Witvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Extra grote planken
  • Scratch Guard
  • 25 jaar garantie

Quick Step Laminaat Largo Eik Witvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Eik Witvernist laminaat

De Quick Step Largo Eik Witvernist maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Met een fraaie V-groef worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt

A-kwaliteit planken

Bovendien is de Largo Eik Witvernist afkomstig van het allereerste en nummer 1 laminaat merk Quick-Step. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid.

Keiharde anti-kras toplaag

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatlvoer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag. Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Gratis bezorgd

Het Quickstep largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quickstep durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quick Step vloer gratis bij u aan huis!

Eenvoudig zelf leggen

De Quick Step Largo LPU 1283 Eik Witvernist is voorzien van de Uniclic klik bevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op 3 verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken.

Tips voor het leggen

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloer adviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
QuickStep Laminaat Largo Eik Witvernist Eiken Vloer LPU1283 Quick Step Laminaat Largo Eik Witvernist 205 x 20,5 x 0,95 cm EUTR   |   25 jaar garantie   |   Voelbare houtstructuur Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW