Quick Step Laminaat Largo Long Island Eik Licht White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1007-LIEL   |   Makkelijk te leggen   |   laminaat met Uniclic

Adviesprijs
€ 37,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Long Island Eik Licht White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Extra dik
  • Extra breed
  • Extra lang

Quick Step Laminaat Largo Long Island Eik Licht White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Long Island Eik Licht

De Quick-Step Largo Long Island Eik Licht LPU 1660 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick-Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken.

Duurzame planken

Het Quick Step largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boerderijvloer voelbaar in de toplaag. Quick Step durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren.

Eenvoudig schoon te houden

Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Met een fraaie V-groef worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Kwalitatief merk

De Largo Long Island Eik is afkomstig van het allereerste en nummer één laminaat merk Quickstep. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quickstep vloer gratis bij u aan huis!

Doe-het-zelf planken

De Quick Step Largo Long Island Eik Licht LPU 1660 vloer is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat.

Stel gerust vragen!

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloer adviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Largo Long Island Eik Licht Vloer LPU1660 Quick Step Laminaat Largo Long Island Eik Licht 205 x 20,5 x 0,95 cm EUTR   |   Makkelijk te leggen   |   laminaat met Uniclic Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW