Quick Step Laminaat Largo Merbau Natuurvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1007-MN   |   Merbau houtdesign   |   Extra brede planken

Adviesprijs
€ 37,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Merbau Natuurvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Extra dik
  • Anti-kras toplaag
  • Verzegeld vloeroppervlak

Quick Step Laminaat Largo Merbau Natuurvernist Eiken Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Merbau Natuurvernist Eiken 

De Quick Step Largo Merbau Natuurvernist Eiken LPU 3988 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Bovendien is de Largo Natuurvernist Eiken afkomstig van het allereerste en nummer 1 laminaat merk Quick Step. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quick Step vloer gratis bij u aan huis!

Tot 10 keer krasbestendiger

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard toplaag toe te passen, is dit laminaat tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatlvoer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag. 

Accentueerde planken

Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Met een fraaie V-groef worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt. Dit en Scratch Guard samen zorgen voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Geschikt voor bedrijfspanden

Het Quickstep Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Dit laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quickstep durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren.

Leggen is eenvoudig

De Quick-Step Largo Merbau Natuurvernist Eiken LPU 3988 is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op 3 verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken.

Zelf of laten leggen?

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick-Step Laminaat Largo Merbau Natuurvernist Eiken LPU3988 Product Quick Step Laminaat Largo Merbau Natuurvernist 205 x 20,5 x 0,95 cm EUTR   |   Merbau houtdesign   |   Extra brede planken Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW