Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Productnummer: FL1007-VEG Scratch Guard beschermlaag   |   Grey Wash look

€ 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Extra brede planken
  • Garantie van 25 jaar
  • Waterbestendig

Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Vintage Eik Grijs laminaat

De Quick Step Largo Vintage Eik Grijs LPU 3986 maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick Step Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Ook worden de contouren van de verschillende planken nog eens benadrukt met een fraaie V-groef.

Tot 10 keer krasbestendiger

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatlvoer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag. Bovendien zijn de laminaat vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Dit samen zorgt voor een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Commercieel toepasbaar

Het Quickstep largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quickstep durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze vloeren. Bovendien is de Largo Eik Grijs afkomstig van het allereerste en nummer één laminaat merk Quickstep. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quickstep vloer gratis bij u aan huis!

Uiterst eenvoudig te leggen

De Quick Step Largo Largo Vintage Eik Grijs LPU 3986 is voorzien van de Uniclic klik bevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste grey wash Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende manieren bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat

Onze vloerspecialisten staan klaar!

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloer adviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick-Step Laminaat Largo Vintage Eik Grijs Vloer LPU3986 Product Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Grijs White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm Scratch Guard beschermlaag   |   Grey Wash look Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW