Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Wit White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1007-VEW   |   Met brede V-groef   |   Brede en Lange planken

Adviesprijs
€ 37,95 € 35,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Wit White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

  • Luxe landhuisvloer
  • Extra dik
  • Gebruikersklasse 32

Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Wit White Wash Vloer 205 x 20.5 x 0.95 cm

Vintage Eik Wit laminaat

De Quickstep Largo Vintage Eik Wit LPU 3985 Witte Vloer maakt zijn naam waar! De extra large planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 20,5 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quickstep Largo laminaat is bovendien van uiterst hoge kwaliteit. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Daarnaast worden de contouren van de planken nog eens benadrukt door een fraaie V-groef.

Anti-kras laag Scratch Guard

Door ook bij deze Largo laminaat serie een zogeheten Scratch Guard laag toe te passen, is dit laminaat tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatlvoer. Ondanks deze keiharde slijtlaag is de houtstructuur van deze boederijvloer voelbaar in de toplaag. Bovendien zijn de vloeren waterbestendig en zullen vocht en vuil niet in de vloer trekken. Het resultaat is een ijzersterk laminaat met de uitstraling van een echte eiken parketvloer.

Hoogwaardige kwaliteit vloeren

Het Quick Step largo laminaat is voorzien van laminaat gebruiksklasse 32, waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Quick Step durft dan ook een garantie van maar liefst 25 jaar te geven op deze laminaat vloeren. Laminaatspecialist Gadero bezorgt deze Quick Step vloer gratis bij u aan huis! Bovendien is de Largo Vintage Eik Wit afkomstig van het allereerste en nummer één laminaat merk Quick Step. Dit Belgische vloeren A-merk is dan ook niet voor niets de voorloper in laminaat met krasbestendigheid en verbindingen.

Doe-het-zelf planken

De Quick-Step Largo Vintage Eik Wit LPU 3985 White Wash is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Met dit kliksysteem kunt u de robuuste Largo laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende wijzen bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken.

Tips en tricks voor het leggen

Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over deze vloer? Zoek gerust even contact met een van onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quickstep Laminaat Largo Vintage Eik Wit Witte Vloer LPU1285 Product Quick Step Laminaat Largo Vintage Eik Wit 205 x 20,5 x 0,95 cm EUTR   |   Met brede V-groef   |   Brede en Lange planken Op voorraad
€ 35,95 Per m2 incl. BTW