Laminaat, Parket en PVC Installatie Legset

Productnummer: FL95004 Inclusief slagijzer, stootblok en afstandhouders

€ 19,95 Per set incl. BTW
Delen via WhatsApp

Laminaat, Parket en PVC Installatie Legset

Deze laminaat installatie set kan worden toegepast bij elk type laminaat, parket en klik PVC vloer. In deze vloerlegset vindt u de benodigdheden voor het leggen van een laminaat, parket en click PVC vloer. Deze A-kwaliteit laminaat & parket legset is ontwikkeld voor het bevestigen van Uniclic en Variclick vloeren maar is ook universeel te gebruiken voor laminaat, parket en PVC vloeren met bijvoorbeeld een Fastclick verbinding! 

De inhoud van deze Parket, Laminaat en PVC Legset is als volgt. Deze legset is voorzien van 1 handig stootblok om de planken aan te tikken bij het leggen. 1 slagijzer waarmee u planken langs de muur kunt vast tikken. En maar liefst 20 afstandhouders die u rondom het parket, laminaat en PVC tussen muur en vloer, kunt leggen om 1 cm speling over te houden. 

Kortom alles wat u nodig heeft voor het bevestigen van vloerdelen!


Vragen & antwoorden over dit product

Hoeveel afstandhoudertjes heb ik nodig om 45 vierkante meter laminaat voor te leggen?

De afstandblokjes of afstandhouders worden geplaatst tussen de muur en het laminaat om ervoor te zorgen dat er 1 cm speling blijft tussen de muur en het laminaat. Dit zorgt ervoor dat het laminaat de mogelijkheid heeft om te werken bij temperatuurverschillen zonder dat dit de laminaatplanken beschadigd. 

Ons advies is om ongeveer per 1 of 2 strekkende meter, zowel in de lengte als in de breedte een afstandblokje of afstandhouder te plaatsen. Op deze wijze zorgt u ervoor dat de vloer goed op zijn plaats blijft liggen en de laminaatvloer genoeg ruimte heeft om te werken. U kunt dus het beste het aantal strekkende muurmeters berekenen van de ruimte waarin de laminaat vloer gelegd gaat worden. Het aantal meters kunt u naar eigen inzien dan terugrekenen (1 blokje per meter of 1 blokje per 2 meter) naar het aantal benodigde afstandsblokjes of afstandhouders. 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Incl 20 Afstandhouders Floer - Legset voor PVC, laminaat en parket product Laminaat & Parket Installatie Legset Inclusief slagijzer, stootblok en afstandhouders Op voorraad
€ 19,95 Per set incl. BTW