Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Beige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBEB   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen   |   Luxe extra brede laminaat vloer

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Beige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Extra breed
  • Extra dikke vloerdelen
  • Luxe landhuis planken

Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Beige 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

De Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3545 Bosland Eik Beige maakt zijn naam waar! De extra lange en brede planken planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Dit Quick Step Majestic laminaat is het pareltje van Quick Step. Elke plank in deze Majestic serie is uniek en de houtstructuren in de planken zijn beter waar te nemen dan ooit tevoren. Dit maakt de Majestic laminaat serie bijna niet meer te onderscheiden van een echte houten vloer. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Quick Step is de voorloper in laminaat met gemakkelijke klik verbindingen en krasbestendigheid. Laminaatspecialist Gadero bezorgd deze Quick Step vloer gratis bij u aan huis!

De Majestic MJ 3545 Bosland Eik Beige serie is geproduceerd met de zogeheten scratch guard laag. Dit maakt het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Bovendien zijn de planken waterbestendig gemaakt waardoor deze gelegd kunnen worden in vochtige ruimten. Denk hierbij aan uw keuken of badkamer. De planken zijn afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Deze V-groef zorgt ervoor dat de planken nog eens extra in het oog springen en ondersteunt de natuurlijke, luxe uitsraling van het laminaat. Quick step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3545 Bosland Eik Beige vloer is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Dit gepattenteerde kliksysteem zorgt ervoor dat u deze luxe luxe laminaat planken uiterst eenvoudig en op drie verschillende manieren kan bevestigen. Bovendien is zowel de extra brede plank als de clickverbinding maatvast en door iedere doe-het-zelf 'er te verwerken. Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat valt in laminaat gebruiksklasse 32 waardoor het ook commercieel kan worden toegepast. Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Beige 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Beige 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen   |   Luxe extra brede laminaat vloer Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW