Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Bruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Productnummer: FL1040-MBEBR Natuurlijke voelbare houtstructuren   |   Landhuis formaat vloerdelen

€ 43,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Bruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Natuurlijke uitstraling
  • Waterbestendig
  • Krasbestendig

Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Bruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Bent u op zoek naar een prachtige laminaat vloer die bijna niet te onderscheiden is van een echte houten vloer? De Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3548 Eik Bruin is de vloer die aan uw wensen voldoet! De extra grote planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm geven het uw huis of kantoorpand een extra luxe uitstraling. De planken hebben een dikte van 9,5 mm. De laminaat planken zijn zodanig geproduceerd dat ze zeer natuurgetrouw over komen. Zo heeft elke laminaat strook zijn eigen unieke houtstructuur. Het A-merk Quick-Step staat bekend om de hoge kwaliteit laminaat vloeren die zij aanbieden. Een ander speerpunt van Quick Step is het geavanceerde klik systeem waardoor de vloer eenvoudig zelfstandig is te verwerken. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

De planken van de Majestic MJ 3548 Bosland Eik Bruin serie zijn waterbestendig gemaakt. Dit maakt dat de planken zonder problemen kunnen worden toegepast in een vochtige ruimte. U kunt dit laminaat bijvoorbeeld leggen in uw badkamer of keuken. Daarnaast zijn de laminaat planken voorzien van een speciale anti kras laag. Dit is de Scratch Guard. Dit maakt het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaatvloer. Om de planken van een luxe uitstraling te voorzien zijn de planken afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3548 Bosland Eik Bruin is voorzien van het eenvoudige, door Quick Step ontwikkelde, Uniclic klik bevestiging. Dit bevestigingssysteem maakt het leggen van deze vloer een eenvoudig en plezierig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel gebruikt kan worden! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Bruin 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Bruin 205 x 24 x 0.95 cm Vloer Natuurlijke voelbare houtstructuren   |   Landhuis formaat vloerdelen Op voorraad
€ 43,95 Per m2 incl. BTW