Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Lichtgrijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Productnummer: FL1040-MBEL 25 jaar garantie   |   Gemakkelijke zelfstandig te leggen

€ 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Lichtgrijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Extra brede vloerdelen
  • Voelbare houtstructuur
  • Licht grijs design

Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Lichtgrijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

De Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3547 Bosland Eik Lichtgrijs is de vloer die u huis een moderne en luxe uitstraling geeft! De extra lange en brede planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer. Elke laminaat plank met unieke houtstructuur zorgt voor een vloer met een zeer natuurgetrouwe uitstraling. De licht grijze kleur van het laminaat zorgt dat u de ruimte waarin u de vloer gaat leggen optisch groter doet lijken. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Quick-Step staat bekend om haar hoge kwaliteit vloeren die eenvoudig zelfstandig zijn te verwerken. Dit is ook bij de Majestic serie het geval. Gadero bezorgt deze prachtige extra brede laminaat vloer gratis bij u thuis!

De Majestic MJ 3547 Bosland Eik Lichtgrijs serie is voorzien van een speciale anti kraslaag, de Scratch Guard. Daarnaast zijn de laminaat planken waterbestendig gemaakt. Dit maakt dat dit laminaat ook zonder problemen is te leggen in vochtige ruimten als uw keuken of badkamer. Dit alles maakt dat het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is dan de gemiddelde laminaat vloer. Door de planken te voorzien van een 4-zijdige V-groef ogen de planken nog luxer. Quick Step bied u, als blijk van de hoogstaande kwaliteit van dit laminaat, een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3547 Bosland Eik Lichtgrijs vloer is voorzien van de zeer gemakkelijke Uniclic klikbevestiging. Met dit gepattenteerde kliksysteem legt u deze laminaat vloer gemakkelijk zelf op 3 verschillende manieren. Om u te ondersteunen tijdens het leggen van laminaat leest u hier een aantal tips en instructies voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat valt in laminaat gebruiksklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel kan worden toegepast. Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Lichtgrijs 205 x 24 x 0,95 cm Extra breed vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Lichtgrijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer 25 jaar garantie   |   Gemakkelijke zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW