Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBEN   |   Extra brede planken   |   Voelbare houtstructuur

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Luxe landhuis vloer
  • 25 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

De Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3546 Natuur Eik is de vloer die u huis een nog luxere uitstraling geeft! De extra lange en brede planken Quickstep laminaat planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm geven het gevoel van een luxe landhuisvloer waar u al jaren van droomt. De laminaat planken met elk haar eigen unieke houtstructuren zorgen voor een vloer die nauwelijks is te onderscheiden van een houten vloer. Met een dikte van 9,5 mm behoren deze vloeren tot een van de dikkere laminaatplanken. Quick-Step staat bekend om haar hoge kwaliteit vloeren die eenvoudig zelfstandig zijn te verwerken. Dit is ook bij de Majestic serie het geval.

Snelle levering onder Thuiswinkel servicegaranties

Gadero bezorgt deze prachtige extra brede laminaat vloer gratis bij u thuis! Wij zijn uw officiele dealer voor Quickstep laminaat met een razendsnelle bezorging in Nederland en België. Wij zijn lid van Thuiswinkel.org, zo bent u zeker van een topservice rond uw order.

Waterbestang en krasbestendig

De Majestic MJ 3546 Bosland Eik Natuur serie is voorzien van een speciale anti kraslaag. Deze anti-kraslaag wordt Scratch Guard genoemd. Deze laag zorgt ervoor dat het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger is dan de gemiddelde laminaat vloer. Het laminaat is waterbestendig geproduceerd waardoor deze vloer ook gebruikt kan worden in vochtige ruimten als een keuken of badkamer. Om de planken van een luxe uitstraling te voorzien zijn de planken afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Als blijk van de hoogstaande kwaliteit van dit laminaat biedt Quick Step u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

Uniclic, een klikverbinding die soepel werkt

De Quick Step Majestic MJ 3546 Bosland Eik Natuur vloer is voorzien van de Uniclic klikbevestiging. Met dit gepattenteerde kliksysteem legt u deze laminaat vloer gemakkelijk zelf. Lees hier een aantal tips en instructies voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat valt in laminaat gebruiksklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel kan worden toegepast. Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Meer breed laminaat

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed met ook het aanbod van Floer en andere gerenommeerde laminaatmerken.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Natuur 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Bosland Eik Natuur 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Extra brede planken   |   Voelbare houtstructuur Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW