Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Grijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBWGG   |   Waterbestendige vloerdelen   |   Laat ruimte optisch groter lijken

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Grijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Modern grijs design
  • Krasbestendige vloerdelen
  • Eenvoudig zelfstandig te leggen

Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Grijs 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Wilt u een laminaat vloer kopen die uw woonruimte of kantoorpand optisch groter doet lijken? Kies dan voor de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3552 Woestijn Eik Grijs Geborsteld! Daarbij geeft deze vloer uw huis of kantoorpand een nog luxere uitstraling. Dit wordt veroorzaakt door de extra grote planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm. De dikte van de planken is 9,5 mm. Elke laminaat plank heeft zijn eigen unieke houtstructuur. Het A-merk Quick-Step staat bekend om de hoge kwaliteit laminaat vloeren die zij aanbieden. Daarnaast staan zij bekend om het geavanceerde Uniclic systeem waar de Majestic laminaat serie ook van is voorzien. Met dit eenvoudige klik systeem wordt het leggen van de vloer een eenvoudige klus. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

De planken van de Majestic MJ 3552 Woestijn Eik Geborsteld Grijs serie zijn zowel kras- als waterbestendig gemaakt in de fabriek in België. De Anti Scratch Guard maakt de planken zeer krasbestendig waardoor u een duurzaam vloeroppervlak in huis haalt. Daarnaast zorgt de waterbestendigheid van de laminaat vloerdelen ervoor dat u dit laminaat ook kunt toepassen in vochtige ruimten. Denkt u hierbij aan uw keuken of badkamer. De 4-zijdige V-groef die is aangebracht op de planken geeft de vloer net dat beetje extra' s. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

Wij, de vloer specialisten van Gadero, hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel gebruikt kan worden! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Grijs 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Geborsteld Grijs 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Waterbestendige vloerdelen   |   Laat ruimte optisch groter lijken Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW