Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Licht Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

EUTR

Productnummer: FL1040-MBEWN   |   Extra brede planken   |   Toepasbaar in vochtige ruimten

Adviesprijs
€ 45,95 € 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Licht Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Unieke houtstructuur per plank
  • 25 jaar garantie
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Licht Natuur 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Bent u op zoek naar een prachtige laminaat vloer met een natuurlijke uitstraling? Kies dan voor de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3550 Woestijn Eik Licht Natuur! Deze prachtige vloerdelen geven uw woning of kantoorpand een luxe uitstraling. Dit komt voornamelijk door het extra grote formaat van de planken met een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm. De planken hebben een dikte van 9,5 mm. Bij de Majestic serie van Quick-Step heeft elke plank zijn eigen unieke houtstructuur. Het A-merk Quick Step staat bekend om de hoge kwaliteit laminaat vloeren die zij aanbieden die gemakkelijk zelfstandig te leggen zijn. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

De waterbestendige planken van de Majestic MJ 3550 Woestijn Eik Licht Natuur serie zijn zonder problemen toe te passen in een vochtige ruimte. Denk hierbij aan uw badkamer of keuken. Tevens bevatten alle planken een anti kras laag. Dit maakt het laminaat zeer krasbestendig. Zelfs 10 keer krasbestendiger als het gemiddelde laminaat. Om de extra brede planken van een luxe uitstraling te voorzien zijn de planken afgewerkt met een 4-zijdige V-groef. Deze V-groef ondersteund de natuurlijke uitstraling van de vloer. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3550 Woestijn Eik Licht Natuur is voorzien van het eenvoudige Quick Step Uniclic bevestigingssysteem. Dit maakt het leggen van deze vloer een eenvoudig en plezierig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Deze tips en instructues zullen u ondersteunen tijdens het leg proces. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel gebruikt kan worden! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Licht Natuur 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Licht Natuur 205 x 24 x 0,95 cm EUTR   |   Extra brede planken   |   Toepasbaar in vochtige ruimten Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW