Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Warm Naturel 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Productnummer: FL1040-MBWDN 25 jaar garantie   |   Extra brede, luxe landhuis vloerdelen

€ 44,05 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Warm Naturel 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

  • Naturel gekleurd
  • Waterbestendige vloerdelen
  • Gemakkelijk te leggen door Uniclic

Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Warm Naturel 205 x 24 x 0.95 cm Vloer

Wilt u een laminaat vloer kopen die nauwelijks tot niet te onderscheiden is van een echte houten vloer? Kies dan voor de Quick-Step Laminaat Majestic MJ 3551 Woestijn Eik Warm Naturel! Deze vloer geeft uw huis of kantoorpand een nog luxere uitstraling. De planken van extra groot formaat, een lengte van 205 cm en een breedte van 24 cm, zorgen voor een prachtige landhuis vloer. De dikte van de planken zijn 9,5 mm. De houtstructuur die is terug te vinden in en op het laminaat zijn per plank uniek. Het A-merk Quick-Step staat bekend om de hoge kwaliteit laminaat vloeren die zij aanbieden. Daarnaast staan zij bekend om het geavanceerde Uniclic systeem waar de Majestic laminaat serie ook van is voorzien. Gadero bezorgt deze extra brede laminaat vloerdelen gratis bij u thuis!

De planken van de Majestic MJ 3551 Woestijn Eik Warm Naturel serie zijn waterbestendig gemaakt in de fabriek in België. Dit maakt de planken toepasbaar in vochtige ruimten als uw badkamer of keuken. Daarnaast zijn de laminaat planken voorzien van de Scratch Guard. Dit maakt het laminaat tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. De 4-zijdige V-groef die is aangebracht op de planken geeft de vloer net dat beetje extra' s. Quick Step biedt u een garantie van maar liefs 25 jaar op deze Majestic laminaat serie.

De Quick Step Majestic MJ 3551 Woestijn Eik Warm Naturel is voorzien van het  eerder genoemde Uniclic klik bevestigingssysteem. Dit bevestigingssysteem maakt het leggen van deze vloer een eenvoudig karwei. Wij, de vloer specialisten van Gadero, hebben alvast een aantal tips en instructies opgesteld voor het leggen van laminaat. Het Quick Step Majestic laminaat wordt ingedeeld in laminaat gebruikersklasse 32 waardoor het laminaat niet alleen particulier toepasbaar is maar ook commercieel gebruikt kan worden! Heeft u vragen over deze vloer? Neem gerust contact op met een van onze vloer adviseurs!

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.


Vragen & antwoorden over dit product

Kan laminaat worden schoongemaakt met groene zeep?

Laminaatvloeren reinigen met Groene Zeep is niet aan te raden. De Groene Zeep kan ervoor zorgen dat er een doffe waas achterblijft op het laminaat. Mocht u er toch voor kiezen om het laminaat te reinigen met Groene Zeep en er doffe plekken ontstaan dan kunt u deze doffe plekken reinigen met water waar een scheutje ammoniak aan toe is gevoegd.

De beste optie voor het reinigen van uw laminaat vloer is echter door gebebruik te maken van warm water in combinatie met schoonmaakazijn. U dient de laminaat vloer voor het behoudt van uw garantie niet "te" nat te maken! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Warm Naturel 205 x 24 x 0,95 cm Extra Brede Vloer Detail Quick Step Laminaat Majestic Woestijn Eik Warm Naturel 205 x 24 x 0.95 cm Vloer 25 jaar garantie   |   Extra brede, luxe landhuis vloerdelen Op voorraad
€ 44,05 Per m2 incl. BTW