Quick Step

Quick Step Creo-Classic-Impressive-Eligna-Elite-Exquisa Laminaat

Het nummer 1 laminaat merk uit België! Quick Step biedt u kwalitatief hoogwaardige vloeren met 20 - 25 jaar garantie. Zeer krasbestendig en makkelijk te leggen met Uniclic! Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Kies uit een van de series om de verschillende designs, zoals visgraat laminaat, te zien of lees beneden verder voor meer informatie over dit A-merk laminaat. Bekijk hier meer merken zoals Meister, Floer, mFLOR en BeautifloorLet op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Quick Step is een onderdeel van het Belgische Unilin. Met de naam Quick Step werd in 1990 het eerste laminaatmerk ter wereld gelanceerd. De voorsprong van toen heeft Quick Step weten te behouden door te blijven innoveren en voorop te lopen met bijvoorbeeld krasbestendige en waterafstotende technieken. Daarnaast zijn de vloeren allen voorzien van de geavanceerde klikverbinding Uniclic. Quick Step heeft daarmee het patent op duurzame laminaat vloeren die door iedereen kunnen worden gelegd!

Bovendien maakt het A-merk in laminaat met de vele verschillende series het kopen van een Quick Step vloer voor iedereen mogelijk. Zoekt u bijvoorbeeld een voordelig maar kwalitatief hoogwaardig en maatvast laminaat? De Quick Step Creo en Classic bieden met de aanbieding prijzen vanaf €14,35 de ultieme oplossing! Ook voor de vochtige ruimtes heeft Quick Step een oplossing. De Impressive planken zijn tot de voeg toe behandeld met een waterbestendige coating. Naast deze laminaatplanken heeft Quick Step met de Exquisa ook een prachtige laminaat tegel alternatief voor de tegelvloer. Toch liever een robuuste laminaat planken vloer? Bekijk dan ook eens de Quick Step Eligna - Elite - Lagune - Largo - Perspective - series. Met het Majestic Laminaat heeft Quick Step een aantal unieke extra brede laminaat vloeren geproduceerd!

Naast het laminaat biedt Quick Step ook een groot aantal lamel parket vloeren aan. Deze lamel parket vloeren zijn tevens van een hoge kwaliteit en gemakkelijk te leggen danzkij een geavanceerde klik verbinding. Of geeft u de voorkeur aan een visgraat legpatroon?

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode