Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Zwart 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-CEG Met omlopende V-groef   |   Mat afgewerkt

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Zwart 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Intese houtstructuur
  • 9 mm dik
  • Anti-kras laag

Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Zwart 138 x 21.2 x 0.9 cm

Zwart geverfd laminaat

De Quick-Step Capture Eik Geverfd Zwart SIG 4755 heeft een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. De planken hebben een V-groef langs alle vier de zijden, dit zorgt voor een luxe uitstraling. Naast dat de V-groef zorgt voor een luxe uitstraling is de plankafmeting ook goed zichtbaar in de totale vloer. 

Evenals parket vloer

De Quickstep Capture laminaat vloeren zijn voorzien van prachtige en realistische houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer wanneer hierover gelopen wordt. De Quickstep planken zijn 9 mm dik waardoor er een massief loopgeluid onstaat in tegenstelling to dunnere laminaat vloeren.

Krasbestendige toplaag

Bovendien zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot 10 keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. De Quick Step Capture vloer is dus kort gezegd een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design. 

Geschikt voor bedrijfspanden

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. De Quick-Step Capture laminaat vloeren worden geleverd met een garantie van maar liefst 25 jaar. Wij van Gadero bezorgen dit laminaat gratis bij u thuis!

Leggen is makkelijk

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quickstep Capture Eik Geverfd Zwart SIG 4755 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klikverbinding is het laminaat op drie verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren

Zijn er onduidelijkheden?

Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Geverfd Zwart Product Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Zwart 138 x 21.2 x 0.9 cm Met omlopende V-groef   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW