Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-EWG   |   Scratch guard toplaag   |   Licht eiken design

€ 29,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Extra dik
  • Duurzaam geproduceerd
  • Comfortabel vloeroppervlak
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm

Met de Signature vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De Signature Zachte Patina SIG 4748 heeft een V-groef langs alle 4 de zijden met plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. De Quick Step Signature laminaat vloeren worden geleverd met een garantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgd dit laminaat Gratis bij u thuis!

De Signature laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren. Bovendien zijn ook deze Signature laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quick Step Signature Zachte Patina SIG 4748 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32 waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Heeft u vragen over dit Quick Step Signature laminaat? Stel ze gerust aan 1 van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik Product Quick Step Laminaat Signature Zachte Patina Eik 138 x 21.2 x 0.9 cm 138 x 21.2 x 0.9 cm EUTR   |   Scratch guard toplaag   |   Licht eiken design Op voorraad
€ 29,75 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u