Quick Step Laminaat Perspective Wide V4 Gerookte Eik Donker Vloer 138 x 19 x 0.95 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-GED   |   Extra brede vloer   |   Makkelijk leggen met Uniclic

€ 31,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Perspective Wide V4 Gerookte Eik Donker Vloer 138 x 19 x 0.95 cm

  • Hoog gebruikersgemak
  • Massief loopgeluid
  • V-voeg

Quick Step Laminaat Perspective Wide V4 Gerookte Eik Donker Vloer 138 x 19 x 0.95 cm

Met de Perspective Wide V4 vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De Gerookte eik donker UFW 1540 heeft een plank afmeting van 139 x 19 x 0,95 cm. De planken hebben een V-groef langs alle 4 de zijden. Eventueel kan de perspective ook worden geleverd in een variant met enkel 2 voegen langs de lange zijde van de laminaat plank. De Quick Step Perspective Wide laminaat vloeren worden geleverd met een fabrieks garantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgd dit laminaat Gratis bij u thuis!

De Perspective Wide laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9,5 mm extra dik van formaat zijn ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren. Bovendien zijn ook deze Perspective Wide laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quick Step Perspective Wide Gerookte eik donker UFW1540 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren. U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32 waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Heeft u vragen over dit Quick Step Perspective Wide 4V laminaat? Stel ze gerust aan 1 van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
quick-step-laminaat-perspective-wide-gerookte-eik-donker-UFW1540Quick Step Laminaat Perspective Wide Gerookte Eik Donker 138 x 19 x 0,95 EUTR   |   Extra brede vloer   |   Makkelijk leggen met Uniclic Ruim op voorraad
€ 31,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u