Quick Step Laminaat Signature Eik Natuurvernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-GED Extra brede vloer   |   Makkelijk leggen met Uniclic

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Eik Natuurvernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Hoog gebruikersgemak
  • Massief loopgeluid
  • V-voeg
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Eik Natuurvernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

Eik Natuurvernist

Met de Capture vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een zeer realistische laminaat vloer ontwikkeld. Met een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm is de Capture Eik Natuurvernist SIG 4749 uniek in zijn soort. Deze plankafmeting wordt nog eens extra benadrukt door de V-groef aan alle 4 zijden. De Capture laminaat vloeren hebben een voelbare houtstructuren. Dit in combinatie met intense natuurlijke structuren heeft de vloer een uitstraling van een echte eiken parket vloer.

Tot 10 keer krasbestendiger

Naast een realistische uitstraling zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van een sterke anti-kras laag, deze noemen we ook wel Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Kort samengevat is deze vloer een uiterst duurzame met een prachtig natuurgetrouw design vloer.

Duurzame vloer

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. De Quickstep Capture laminaat vloeren worden daarnaast ook nog eens geleverd met een zeer lange garantie van 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis!

Leggen kan op 3 manieren

Bent u opzoek naar eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quick Step Capture Eik Natuurvernist SIG 4749 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende manieren makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Vloerspecialist nodig?

Mocht u er toch voor kiezen om de vloer te laten leggen en gebruik te maken van onze legservice, dan kan dat natuurlijk ook! Om maximale resultaten te behalen, adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quickstep Capture laminaat?Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Natuurvernist Product Quick Step Laminaat Signature Eik Natuurvernist 138 x 21.2 x 0.9 cm Extra brede vloer   |   Makkelijk leggen met Uniclic Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW