Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-LED   |   Met zaagsneden   |   Eenvoudig leggen met Uniclic

Adviesprijs
€ 41,95 € 37,75 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • V-groef
  • Massief loopgeluid
  • Duurzaam geproduceerd
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

Patina Eik Bruin

Met de Signature vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer met 25 jaar fabrieksgarantie ontwikkeld. De Signature Patina Eik Bruin SIG 4751 heeft een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. De planken hebben een mooi afgewerkte V-groef langs alle 4 de zijden. Hierdoor is de mooie plankafmeting goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer. 

Realistische houtstructuur

Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design. De Signature laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren.

Beschermd tegen krassen

De Signature laminaat vloeren zijn voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Daarnaast bezorgt Gadero dit laminaat gratis bij u thuis!

Doe-het-zelf planken

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quickstep Signature Patina Eik Bruin SIG 4751 is voorzien van het door Quickstep ontwikkelde Uniclic-kliksysteem. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Vloerspecialisten nodig?

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen, adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quick Step Signature Patina Eik Bruin laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Bruin Product Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm EUTR   |   Met zaagsneden   |   Eenvoudig leggen met Uniclic Op voorraad
€ 37,75 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u