Quick Step Laminaat Capture Gewaxte Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-MEB Grey wash design   |   25 jaar garantie

€ 39,45 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Gewaxte Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Voeg aan lange zijde plank
  • Garantie van 25 jaar
  • Duurzaam geproduceerd
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Gewaxte Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm

Eik Bruin laminaat

Met de Capture vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De Quick Step Capture laminaat vloeren Capture worden geleverd met een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Naast deze fabibrieksgarantie is de Gewaxte Eik Bruin SIG 4756 voorzien van een V-groef langs alle vier de zijden. Hierdoor is de lange plank afmeting van maar liefst 138 x 21.2 x 0.9 cm goed zichtbaar in de vloer. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Gelijk aan parket vloer

De Capture laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren.

Kwalitatieve planken

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Bovendien zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quickstep tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Vloerenwinkel Gadero bezorgt dit topkwaliteit Click laminaat gratis bij u thuis!

Uiterst eenvoudig te leggen

Snel en eenvoudig zelf leggen? De Quickstep Capture Gewaxte Eik Bruin SIG 4756 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren

Hulp van vloerspecialisten nodig?

U kunt er ook altijd voor kiezen om de vloer te laten leggen en gebruik te maken van onze legservice. Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloeradviseurs!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Gewaxte Eik Bruin Product Quick Step Laminaat Capture Gewaxte Eik Bruin 138 x 21.2 x 0.9 cm Grey wash design   |   25 jaar garantie Op voorraad
€ 39,45 Per m2 incl. BTW