Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Roze 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-MEL Optisch veruimend effect   |   Natuurlijke houtstructuur

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Roze 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Luxe V-groef
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geproduceerd in België
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Roze 138 x 21.2 x 0.9 cm

Eik Geverfd Roze

Met de Capture collectie heeft Quick-Step, het gerenomeerde vloerenmerk uit Belgie, een uiterst luxe en duurzame laminaat vloer ontwikkeld. De Capture Eik Geverfd Roze SIG 4754 heeft een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0,9 cm. De planken hebben een V-groef langs alle vier de zijden.

Zo goed als parket vloer

De Capture laminaat vloeren zijn voorzien van prachtig voelbare houtstructuren en een krasbestendige toplaag. Met deze krasbestendige laag is het laminaat van Quick Step tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. De natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren. Een uiterst realistisch design van een hoge kwaliteit! 

Garantie van 25 jaar

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. De Quick-Step Capture laminaat vloeren worden geleverd met een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgt het laminaat gratis bij u thuis!

Leggen is zo gebeurd

Zoekt u eenvoud en gemak te verwerken vloer? De Quick Step Capture Eik Geverfd Roze SIG 4754 is voorzien van de zeer bekende kliksysteem Uniclic. Met deze klikverbinding is het laminaat eenvoudig op drie verschillende wijzes aan elkaar te bevestigen. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

ZIjn er vragen?

Heeft u vragen over dit Quickstep Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Geverfd Roze Product Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Roze 138 x 21.2 x 0.9 cm Optisch veruimend effect   |   Natuurlijke houtstructuur Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW