Quick Step Laminaat Capture Patina Eik Grijs 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-REB 25 jaar fabrieksgarantie   |   Retro gebruikt design

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Patina Eik Grijs 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geproduceerd in België
  • Gebruikersklasse 32
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Patina Eik Grijs 138 x 21.2 x 0.9 cm

Patina Eik Grijs

Met de Capture vloeren heeft het Belgische laminaat merk Quick-Step een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. De Quick Step Laminaat Capture Patina Eik Grijs SIG 4752 heeft een plank afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. De planken hebben een V-groef langs alle 4 de zijden.

Niet van parket vloer te onderscheiden

De Capture laminaat vloeren zijn uiterst duurzame vloeren met een prachtig natuurgetrouw design. Ook zijn deze planken voorzien van prachtig voelbare houtstructuren. Deze intense natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren.

Laminaat gebruiksklasse 32

Bovendien zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quickstep tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. De Quickstep Capture laminaat vloeren worden geleverd met een fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgd dit laminaat gratis bij u thuis!

Eenvoudig te leggen

Zoekt u eenvoud en gemak tijdens het leggen? De Quick Step Capture Patina Eik Grijs SIG 4752 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes makkelijk te verwerken. Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Heeft u vragen?

U kunt ook besluiten de vloer te laten leggen door gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen, adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Patina Eik Grijs Product Quick Step Laminaat Capture Patina Eik Grijs 138 x 21.2 x 0.9 cm 25 jaar fabrieksgarantie   |   Retro gebruikt design Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW