Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-RKD   |   Intense houtstructuur   |   Mat afgewerkt

€ 29,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • 9 mm dik
  • V-voeg
  • Anti-kras toplaag
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

De luxe Signature laminaat vloeren van het Belgische laminaat merk Quick-Step heeft een uiterst mooie laminaat vloer ontwikkeld. Deze Signature Eik Beigevernist SIG 4750 heeft een plank afmeting van maar liefst 138 x 21,2 x 0.9 cm. Doordat de Quick Step planken van 9 mm extra dik hout zijn ontstaat er een massiever loopgeluid bij het betreden van de vloer. De planken hebben een luxe V-groef langs alle vier de kanten. Daarnaast worden de Quick Step Signature laminaat vloeren geleverd met een zeer lange fabrieks garantie van maar liefst 25 jaar. Wij van Gadero bezorgd dit laminaat Gratis bij u thuis!

De Signature laminaat vloeren hebben een voelbare houtstructuren. Dit in combinatie met intense natuurlijke structuren heeft de vloer een uitstraling van een echte eiken parket vloer. Naast zijn realistische uitstraling zijn ook deze Signature laminaat vloeren voorzien van een sterke anti-kras laag, deze noemen we ook wel Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Kort samengevat is deze vloer een uiterst duurzame met een prachtig natuurgetrouw design vloer.

De Quick Step Signature Eik Beigevernist SIG 4750 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is de vloer makkelijk zelf te leggen en dat kan op 3 verschillende manieren. Mocht u de vloer zelf gaan leggen lees dan zeker onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren. Ziet u het niet zitten om de vloer zelf te leggen, dan kunt ook besluiten de vloer te laten leggen en gebruik te maken van onze legservice. Om het maximale resultaten te halen uit de vloer adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32 waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Heeft u vragen over dit Quick Step Signature laminaat? Stel ze gerust aan 1 van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist Product Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm EUTR   |   Intense houtstructuur   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 29,75 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u