Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-RKD Intense houtstructuur   |   Mat afgewerkt

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • 9 mm dik
  • V-voeg
  • Anti-kras toplaag
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm

Eik Beigevernist laminaat

De luxe Capture laminaat vloeren van het Belgische laminaat merk Quick-Step heeft een uiterst mooie laminaat vloer ontwikkeld. Deze Capture Eik Beigevernist SIG 4750 heeft een plank afmeting van maar liefst 138 x 21,2 x 0.9 cm. Doordat de Quick-Step planken van 9 mm extra dik hout zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid bij het betreden van de vloer. De planken hebben een luxe V-groef langs alle vier de kanten. De Capture laminaat vloeren hebben een voelbare houtstructuren. Dit in combinatie met intense natuurlijke structuren heeft de vloer een uitstraling van een echte eiken parket vloer.

Keiharde slijtlaag

Naast zijn realistische uitstraling zijn ook deze Capture laminaat vloeren voorzien van een sterke anti-kras laag, deze noemen we ook wel Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel tien keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Kort samengevat is deze vloer een uiterst duurzame met een prachtig natuurgetrouw design vloer.

Langdurige garantie

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Daarnaast worden de Quick Step Capture laminaat vloeren geleverd met een zeer lange fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Wij van Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis!

Leggen is kinderspel

De Quickstep Capture Eik Beigevernist SIG 4750 is voorzien van het eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is de vloer makkelijk zelf te leggen en dat kan op 3 verschillende manieren. Mocht u de vloer zelf gaan leggen, lees dan zeker onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Onze vloerexperts nodig?

Ziet u het niet zitten om de vloer zelf te leggen, dan kunt ook besluiten de vloer te laten leggen en gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen uit de vloer adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer, die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quick Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist Product Quick Step Laminaat Signature Eik Beigevernist 138 x 21.2 x 0.9 cm Intense houtstructuur   |   Mat afgewerkt Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW