Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Wit 138 x 21.2 x 0.9 cm

Productnummer: FL1009-RKN Nostalgisch verouderd design   |   Met omlopende voeg

€ 39,55 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Wit 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Anti-kras toplaag
  • 25 jaar garantie
  • Voelbare houtstructuur
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Wit 138 x 21.2 x 0.9 cm

Eik Geverfd Wit Eik

Het Belgische laminaat merk Quick-Step heeft met hun Capture vloeren een uiterst luxe laminaat vloer ontwikkeld. Zo heeft deze Capture Eik Geverfd Wit Eik SIG 4753 plank een afmeting van 138 x 21.2 x 0.9 cm. Rondom hebben de planken een luxe afgewerkte V-groef. 

Uiterst duurzame vloer

De Capture laminaat vloeren zijn voorzien van de Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step tot wel 10 x krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloeren. Naast deze anti-kraslaag hebben deze Capture laminaat vloeren een prachtig voelbare houtstructuur. Deze intense natuurlijke structuur geeft het gevoel van een echte eiken parket vloer. Doordat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn, ontstaat er een massiever loopgeluid dan bij de dunnere laminaat vloeren. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Commercieel toepasbaar

De laminaat vloeren vallen onder laminaat gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Daarnaast wordt deze serie van deze Quickstep laminaat vloeren geleverd met een standaard fabrieksgarantie van maar liefst 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgt dit laminaat gratis bij u thuis!

Gemakkelijk te verbinden

Deze vloer is eenvoud en met gemak zelf te leggen. De Quick Step Capture Eik Geverfd Wit Eik SIG 4753 is voorzien van het door Quick Step eigen ontwikkelde Uniclic. Met deze klik-verbinding is het laminaat op 3 verschillende wijzes te verwerken. Lees voor het leggen van de vloer onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren.

Wij staan voor u klaar!

U kunt er ook altijd voor kiezen om de vloer te laten leggen en gebruik te maken van onze legservice. Om maximale resultaten te behalen, adviseren wij u om de vloer te leggen op een geschikte ondervloer die past bij u woonsituatie. Heeft u vragen over dit Quick-Step Capture laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerexperts!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Eik Geverfd Wit Product Quick Step Laminaat Capture Eik Geverfd Wit 138 x 21.2 x 0.9 cm Nostalgisch verouderd design   |   Met omlopende voeg Op voorraad
€ 39,55 Per m2 incl. BTW