Nu 10% korting op alle vloeren Klik hier voor meer info

Quick Step laminaat vloeren MEEST VERKOCHT

Bent u op zoek naar een topkwaliteit laminaat vloer tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Quick Step aan het juiste adres. Dankzij de lange fabrieksgarantie en speciale afwerkingen, zoals de HydroSeal Coating en Scratch Guard toplaag, haalt u met een duurzame laminaat vloer van Quick Step in huis. Ook heeft het laminaat van dit topmerk een realistische houtstructuur, en voorzien van een eigen ontwikkelde klikverbinding, genaamd Uniclic. Hierdoor kan iedereen de laminaat vloeren van Quick Step leggen.

Het is van belang om een ondervloer te nemen een laminaat vloer. De ondervloer beschermt de klikverbindingen van de laminaatvloer. Het zorgt ook ervoor dat de vloer duurzaam blijft. Neem hiervoor bijvoorbeeld de Ondervloer Alufoam van Floer. Heeft u vloerverwarming, kijk dan eens naar de Ondervloer van Heat Foil. Wilt u liever de laminaatvloer in een populaire legverband, dan is het Visgraat Laminaat misschien wel iets voor u.

Kom naar onze showroom in Breukelen, dan kunt ons laminaat assortiment en alle andere vloeren collectie in levende lijve bekijken. We raden wel aan om van te voren een afspraak maken.

Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Gadero biedt voor deze vloeren van bekende vloeren merken als Floer, Meister en Quick Step. Of gaat u voor click PVC vloeren met een luxe V-groef van het A-kwaliteit vloeren merk Floer. Waar de afmetingen van de planken worden benadrukt. Voor een industrieel interieur hebben we de betonlook PVC vloeren van Floer en mFLOR.

Extra lange en/of brede planken

De prominente planken uit de Largo Laminaat en Majestic Laminaat collectie van Quick Step zijn populair vanwege zijn lange en/of brede afmeting. Dit zorgt voor een robuust en rustiek uiterlijk en authentieke boederij gevoel in de vloeren.

Beschermd tegen vocht

Nagenoeg alle laminaat vloeren van Quick Step, zoals de Impressive Laminaat collectie zijn met het eigen ontwikkelde HydroSeal Coating verwerkt, waardoor de vloer tot de groeven waterbestendig zijn. Dit betekent dat vuil en vocht eenvoudig opgeruimd kunnen worden. Deze laminaat vloeren kunnen in vochtige kamers gelegd worden, zoals de keuken en het toilet.

Duurzaam vloerplezier

Wilt u een duurzame vloer met een uniek karakter, neem dan een kijkje in in de Impressive Patterns Laminaat vloeren collectie. Dankzij Quick Step Scratch Guard zijn de planken tot wel 10 keer krasbestendiger dan normale laminaat. Tevens wordt er met 25 jaar garantie geleverd.

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode