Bent u opzoek naar een topkwaliteit laminaat vloer tegen een eerlijke prijs? Dan bent u bij Quick Step aan het juiste adres. Dankzij de lange fabrieksgarantie en speciale afwerkingen als de HydroSeal coating en anti-kras Scratch Guard toplaag haalt u met een duurzame laminaat vloer van Quick Step in huis.

Ook heeft het laminaat van dit topmerk een realistische houtstructuur, en voorzien van een eigen ontwikkelde klikverbinding, genaamd Uniclic. Hierdoor kan iedereen de laminaat vloer leggen van Quick Step.

Wilt u liever net iets anders, dan is het Visgraat Laminaat misschien wel iets voor u. Of is vintage en retro laminaat meer uw smaak? Kijk dan eens naar Sloophout Laminaat of alle Extra Brede Laminaat vloeren. Kom onze showroom in Breukelen bezoeken, dan kunt ons laminaat assortiment en meer in levende lijve bekijken. We raden wel aan om van te voren een afspraak maken.

Houd rekening met onze minimale bestelhoeveelheid van 10 m2.

Extra lange en/of brede planken

De prominente planken uit de Largo en Majestic collectie van Quikc Step zijn populair vanwege zijn lange en/of brede afmeting. Dit zorgt voor een robuust en rustiek uiterlijk. Deze vloer heeft een uiterlijk en gevoel van een authentieke landelijke boederijvloer.

Beschermd tegen vocht

Nagenoeg alle laminaat vloeren van Quick Step, zoals de Impressive Laminaat collectie zijn met het eigen ontwikkelde HydroSeal coating verwerkt, waardoor de vloer tot de groeven waterbestendig zijn. Dit betekent dat vuil en vocht eenvoudig opgeruimd kunnen worden. Deze laminaat vloeren kunnen in vochtige kamers gelegd worden, zoals de keuken, het toilet en de badkamers

Duurzaam vloerplezier

Wilt u een duurzame vloer met een uniek karakter, neem dan een kijkje in in de Impressive Patterns Laminaat. Dankzij Quick Steps Scratch Guard zijn de planken tot wel 10 keer krasbestendiger dan normale laminaat. Tevens wordt er met 25 jaar garantie geleverd.

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode

MEGA Karibu actie! 10% korting in september.

Nog dagen uren en minuten!