Quick Step Laminaat Signature Geborstelde Eik Beige 138 x 21.2 x 0.9 cm

EUTR

Productnummer: FL1009-CED   |   Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag

€ 29,75 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Laminaat Signature Geborstelde Eik Beige 138 x 21.2 x 0.9 cm

  • Extra dik
  • Luxe laminaatvloer
  • Massief loopgeluid
  • Voorzien van Hydro Seal

Quick Step Laminaat Signature Geborstelde Eik Beige 138 x 21.2 x 0.9 cm

De Signature vloeren van het Belgische laminaat merk Quick-Step zijn zeer gemakkelijk zelf te leggen. Dit komt omdat de vloer voorzien in van een Uniclic verbinding. Door deze verbinding is de vloer op 3 verschillende manieren te verwerken! Naast dat de vloer eenvoudig zelf te leggen is zijn de vloerdelen voorzien van rondom een uiterst luxe V-groef. Hierdoor is de plankafmeting van de Signature Geborstelde Eik Beige SIG 4764 van 138 x 21.2 x 0.9 cm goed zichtbaar in de uiteindelijke vloer. De Quick Step Signature laminaat vloeren worden standaard geleverd met een fabrieks garantie van 25 jaar. Vloerenwinkel Gadero bezorgd dit laminaat Gratis bij u thuis!

De Signature laminaat vloeren hebben een prachtig en voelbare houtstructuren. De intense en natuurlijke structuren geven het gevoel van een echte eiken parket vloer. Omdat de Quick Step planken met 9 mm extra dik van formaat zijn ontstaat er een zeer massief geluid in tegenstelling tot dunnere laminaat vloeren. Daarnaast zijn ook deze Signature laminaat vloeren voorzien van het zo gehete Scratch Guard beschermlaag. Met deze anti-kras laag is het laminaat van Quick Step 10 keer krasbestendiger dan de gemiddelde laminaat vloer. Een uiterst duurzame vloer met een prachtig natuurgetrouw design.

Kiest u ervoor om deze Signature Eik Beige zelf te leggen? Lees onze tips en instructies voor het verwerken van laminaat vloeren dan even door voor het beste legresultaat. Daarnaast vallen de laminaat vloeren onder gebruiksklasse 32, waardoor ze ook commercieel kunnen worden toegepast. Heeft u vragen over dit Quick Step Signature laminaat? Stel ze gerust aan een van onze vloerkenners!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Laminaat Signature Geborstelde Eik Product Quick Step Laminaat Signature Geborstelde Eik Beige 138 x 21.2 x 0.9 cm EUTR   |   Voelbare houtstructuur   |   Anti-kras toplaag Op voorraad
€ 29,75 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u