Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Licht 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-BL Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   100% waterbestendig

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Gemiddeld 5 werkdagen - Minimale afname 20 m²

Adviesprijs
€ 47,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Licht 130 x 32 x 0.45 cm

  • Lichte Beton look doet ruimte optisch groter lijken
  • 20 jaar garantie
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming

Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Licht 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een tegel vloer die u gemakkelijk en snel zelf kunt plaatsen zonder hoge extra legkosten te maken? Kies dan voor de meest geavanceerde tegel en PVC vervangende vloer van dit moment. Met de Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Licht AMCP40049 bent u namelijk voorzien van vinyl stroken waarop het geavanceerde Uniclic verbinding systeem is aangebracht. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Daarnaast is deze Click PVC vloer met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. 

De Quick StepPVC Ambient Click Plus Beton Licht AMCP40049 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een van de voornaamste voordelen naast dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt plaatsen is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Wanneer u de vloer betreedt ontstaat er ook nog eens een aangenaam loopgeluid. De vinyl stroken zijn onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn tegel vloer.

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Beton Licht AMCL40049 Tegel Product Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Licht 130 x 32 x 0,45 cm Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   100% waterbestendig
€ 44,95 Per m2 incl. BTW