Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-BWG 20 jaar garantie   |   Belgisch geproduceerd

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 47,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

  • 100% waterbestendig
  • Eenvoudig zelfstandig te plaatsen dankzij Uniclic
  • Warmgrijze natuurlijke betonnen structuur

Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een tegel vloer die u gemakkelijk en snel zelf kunt plaatsen zonder hoge extra legkosten te maken? Kies dan voor de meest geavanceerde tegel en PVC vervangende vloer van dit moment. Met de Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs AMCP40050 bent u namelijk voorzien van zeer duurzaam vloeroppervlak. Gaat u deze Grijze design PVC tegels toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor  extra sterke en slijtvaste Ambient Click Plus vloer of de verlijmde Ambient Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Ambient Click Beton Warmgrijs AMCL40050 design. De Ambient Click valt namelijk net als de tegel design vloeren van de Ambient Click in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Ambient Click Plus of de Ambient Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Neem voor alle mogelijkheden contact op!

De Quick StepPVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs AMCP40050 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een van de voornaamste voordelen naast dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt plaatsen is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Wanneer u de vloer betreedt ontstaat er ook nog eens een aangenaam loopgeluid. De vinyl stroken in de kleur Grijs zijn onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn tegel vloer.

De vinyl stroken zijn voorzien van het geavanceerde Uniclic verbinding systeem. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Daarnaast is deze Click PVC vloer met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Heeft u enkele vragen of opermkingen? Neem dan gerust eens contact op met onze vloerspecialisten.

 

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Beton Warmgrijs AMCL40050 Tegel Product Quick Step PVC Ambient Click Plus Beton Warmgrijs 130 x 32 x 0,45 cm 20 jaar garantie   |   Belgisch geproduceerd
€ 44,95 Per m2 incl. BTW