Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CMW Zeer geschikt voor vloerverwarming   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 47,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit 130 x 32 x 0.45 cm

  • Uniek Marmer design
  • Eenvoudig te leggen dankzij Uniclic Multifit voor livyn
  • 100% waterbestendig

Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een marmeren tegel vloer met alle voordelen van PVC en laminaat? Kies dan voor de meest geavanceerde tegel en PVC vervangende vloer van dit moment. Met de Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit AMCP40136 bent u namelijk voorzien van zeer duurzaam vloeroppervlak met een sterke slijtlaag. Daarnaast is het vinyl bestand tegen bijna elke situatie. Denk hierbij aan vocht en intensief gebruik. Gaat u deze Donker Grijze design PVC tegels toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor de extra sterke en slijtvaste Ambient Click Plus vloer of de verlijmde Ambient Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Ambient Click Carrara Marmer Wit AMCP40136. De Ambient Click valt namelijk in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Ambient Click Plus of de Ambient Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Neem voor alle mogelijkheden contact op!

De Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit AMCP40136 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een van de voornaamste voordelen is dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Daarnaast voelen deze vloerdelen zacht en warm aan bij betreding. Wanneer u de vloer betreedt ontstaat er ook nog eens een aangenaam loopgeluid. De vinyl stroken in de kleur Witte Marmer zijn onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte stenen tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn tegel vloer.

Op de Vinyl stroken is het geavanceerde Uniclic verbinding systeem aangebracht. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. U snijdt de vloerdelen namelijk met een stanleymesje op de gewenste maat en klikt de vloer gemakkelijk aan elkaar. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Daarnaast is deze Click PVC vloer met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Heeft u enkele vragen of opermkingen? Neem dan gerust eens contact op met onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Carrara Marmer Wit AMCL40136 Product Quick Step PVC Ambient Click Plus Carrara Marmer Wit 130 x 32 x 0,45 cm Zeer geschikt voor vloerverwarming   |   20 jaar garantie
€ 44,95 Per m2 incl. BTW