Logo Gadero
service

Quick Step PVC Ambient Click Plus

Wilt u een beton of steen look vloer aanschaffen maar heeft u geen trek in hoge plaatsing kosten van dergelijke vloeren? Het Quick Step Ambient Vinyl biedt u een perfect alternatief! Deze unieke vinyl vloeren met prachtige natuurlijke steen, beton en gietvloer design plaatst u eenvoudig zelf door te kiezen voor de Ambient Click Vinyl variant. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

Naast het eenvoudig plaatsen van deze vloer dankzij de Uniclic Multifit voor zijn deze PVC vervangende Quick Step vloeren ook nog eens 100% waterbestendig. U kunt deze vinyl vloeren dan ook zonder problemen toepassen in uw badkamer of keuken. De natuurlijke structuur kunt u daarnaast terug voelen in de toplaag van het vinyl.

De Quick Step Ambient Click serie is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het vinyl is bestand tegen intensief gebruik, krassen en grote druk wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Tevens voelt het vinyl zacht en warm aan. Dit is niet alleen prettig voor uw kinderen maar ook voor u. Zeg koude voeten maar vaarwel met deze unieke Ambient Vinyl serie!

Dat deze vinyl vloeren van een uiterst hoge kwaliteit zijn, wordt nog eens extra onderstreept door de 20 jaar garantie die u krijgt aangeboden op de Ambient Click Vinyl varianten. Wilt u een nog sterkere variant van deze vloer met een extra lange garantie of wenst u de Ambient serie als verlijmde vloer aan te schaffen?