Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-LZ Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Gemiddeld 5 werkdagen - Minimale afname 20 m²

Adviesprijs
€ 47,95 € 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart 130 x 32 x 0.45 cm

  • Unieke Tegelstructuur Vinyl
  • 100% waterbestendig
  • Zeer eenvoudig te leggen dankzij Uniclic Multifit

Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een waterbestendige tegel vloer die u gemakkelijk en snel zelf kunt plaatsen? Kies dan voor de meest geavanceerde tegel en PVC vervangende vloer van dit moment. We hebben het hier over volle vinyl vloeren. Met de Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart AMCP40035 bent u namelijk voorzien van een leefgenot verhogende vloer. De vinyl stroken zijn namelijk onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm.

De Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart AMCP40035 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een ander groot voordeel is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding en daarbij ontstaat er een aangenaam loopgeluid. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn tegel vloer. Deze Click PVC vloer is met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

Gaat u deze design PVC tegels toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor de verlijmde Ambient Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Ambient Click Leisteen Zwart design. De Ambient Click valt namelijk net als de tegeldesings van de Ambient Click in gebruikersklasse 32.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Leisteen Zwart AMCL40035 Tegel Product Quick Step PVC Ambient Click Plus Leisteen Zwart 130 x 32 x 0.45 cm Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen   |   20 jaar garantie
€ 44,95 Per m2 incl. BTW