Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-MLG Eenvoudig te leggen dankzij Uniclic   |   Zeer geschikt voor vloerverwarming

€ 37,45 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

  • 20 jaar garantie
  • Zeer geschikt voor kinderen met jonge kinderen
  • 100% waterbestendig

Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een tegel vloer met een unieke look? Met de Quick Step Livyn Ambient Minimal Lichtgrijs AMCL40139 bent u voorzien van een uiterst duurzaam vloeroppervlak met een sterke slijtlaag. Dit maakt het vinyl bestand tegen bijna elke situatie. Denk hierbij aan vocht en intensief gebruik. aat u deze vloer leggen in combinatie met uw vloerverwarming? Geen enkel probleem! Deze Ambient Click Livyn vinyl vloer is met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De natuurlijke karakteristieken in het design van de Minimal Lichtgrijze vinyl Tegels zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte stenen tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm.

De vinyl stroken zijn onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn tegel vloer. Op de Ambient Click Minimal Lichtgrijs Vinyl stroken is het geavanceerde Uniclic verbinding systeem aangebracht. Dankzij het Uniclic Multifit voor livyn legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. U snijdt de vloerdelen namelijk met een stanleymesje op de gewenste maat en klikt de vloer gemakkelijk aan elkaar. Zo wordt opwaaiend stof en zaagsel bij bijvoorbeeld laminaat vermeden. Voordat u begint met leggen hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld. Deze tips en instructies zullen u ondersteunen bij het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs AMCL40139 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een van de voornaamste voordelen is dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Daarnaast voelen deze vloerdelen zacht en warm aan bij betreding. Wanneer u de vloer betreedt ontstaat er ook nog eens een aangenaam loopgeluid. Gaat u deze PVC tegels toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor de extra sterke en slijtvaste Ambient Click Plus vloer of de verlijmde Ambient Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Ambient Click Minimal Lichtgrijs AMCL40139. De Ambient Click valt namelijk in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Ambient Click Plus of de Ambient Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Neem voor alle mogelijkheden contact op! Heeft u enkele vragen of opermkingen? Neem dan gerust eens contact op met onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs AMCL40139 Product Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Lichtgrijs 130 x 32 x 0,45 cm Eenvoudig te leggen dankzij Uniclic   |   Zeer geschikt voor vloerverwarming Ruim op voorraad
€ 37,45 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u