Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Taupe 130 x 32 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-MT Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Taupe 130 x 32 x 0.45 cm

  • 20 jaar garantie
  • 100% waterbestendig
  • Gemakkelijk op gewenste maat te snijden

Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Taupe 130 x 32 x 0.45 cm

Op zoek naar een taupe design vloer wat alle voordelen combineert van zowel een gietvloer, tegel vloer, laminaat en PVC? Met de Quick Step PVC Ambient Minimal Taupe AMCP40141 bent u voorzien van een uiterst duurzaam vloeroppervlak met een sterke slijtlaag. De vinyl stroken zijn onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Dit maakt het vinyl bestand tegen bijna elke situatie. Denk hierbij aan vocht en intensief gebruik. aat u deze vloer leggen in combinatie met uw vloerverwarming? Geen enkel probleem! Deze Ambient Click vinyl vloer is met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling. De natuurlijke karakteristieken in het design van de Minimal Grijsbruine vinyl Tegels zijn terug te voelen in de toplaag. Hierdoor worden deze tegels nauwelijks te onderscheiden van een echte stenen tegel vloer. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 130 x 32 x 0,45 cm.  Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step tegel vloer. 

Naast de unieke specifacties van dit PVC vervangende Taupe Vinyl bespaart u met deze vinyl vloer hoge plaatsingkosten die wel van toepassing zijn bij bijvoorbeeld een gietvloer. Op de Ambient Click Minimal Mediumgrijs Vinyl stroken is namelijk het geavanceerde Uniclic verbinding systeem aangebracht. Dankzij het Uniclic Multifit voor legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig en snel. U snijdt de vloerdelen namelijk met een stanleymesje op de gewenste maat en klikt de vloer gemakkelijk aan elkaar. Zo wordt opwaaiend stof en zaagsel bij bijvoorbeeld laminaat vermeden. Voordat u begint met leggen hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld. Deze tips en instructies zullen u ondersteunen bij het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step  Ambient Click Minimal Taupe AMCP40141 heeft zoals u kunt lezen een aantal zeer grote voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en een echte tegel vloer. Een van de voornaamste voordelen is dat u de vloer gemakkelijk zelf kunt leggen. Daarnaast voelen deze vloerdelen zacht en warm aan bij betreding. Wanneer u de vloer betreedt ontstaat er ook nog eens een aangenaam loopgeluid. Gaat u deze PVC tegels toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor de extra sterke en slijtvaste Ambient Click Plus vloer of de verlijmde Ambient Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Ambient Click Minimal Taupe AMCP40140. De Ambient Click valt namelijk in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Ambient Click Plus of de Ambient Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Neem voor alle mogelijkheden contact op! Heeft u enkele vragen of opermkingen? Neem dan gerust eens contact op met onze vloerspecialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Taupe AMCL40141 Product Quick Step Livyn Ambient Click Minimal Taupe 130 x 32 x 0.45 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen
€ 44,95 Per m2 incl. BTW