Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-APG Geproduceerd in Belgë   |   Geschikt voor vloerverwarming

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • 20 jaar garantie
  • Eenvoudig te leggen dankzij Uniclic voor vinyl
  • 100% waterbestendig

Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Ben u op zoek naar een vloer met alle voordelen van PVC, Laminaat en Parket gecombineerd en een vintage design? Kies dan voor de Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Beige BACP40158. De Vol Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm. De uiterst dunne productie van het Click PVC van slechts 4,5 mm zorgt ervoor dat deze vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming. De Vinyl stroken worden nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt door een omlopende V-groef. Dankzij het gepattenteerde Uniclic Multifit klik systeem wordt het leggen van deze vinyl vloer voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk gemaakt. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Bent u niet in staat om de vinyl vloer zelf te plaatsen dan bieden wij u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Livyn Balance Click Fluweel Eik Beige BACL40158 zorgen voor een aangenaam loopgeluid. Het vinyl is dan ook niet enkel sfeervol en onderhoudsarm, het verhoogt ook nog eens het leefgenot van uw woning of kantoorpand. Deze Quick Step Livyn vloer is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het meest geavanceerde alternatief voor PVC is uiterest slijtvast en 100% waterbestendig. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Dit versterkt het natuurlijke karakter van deze vloerdelen nog eens. Een groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar op deze Quick Step Livyn vloer.

U heeft bij het Quick Step Livyn vinyl de mogelijkheid om te kiezen voor de nog sterkere en slijtvastere Balance Click Plus vloer of de verlijmde Balance Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de "standaard" Balance Click Fluweel Eik Beige design. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Fluweel Eik Beige als verlijmde vloer aan te schaffen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs voor meer informatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Fluweel Eik Beige BACL40158 Product Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Geproduceerd in Belgë   |   Geschikt voor vloerverwarming
€ 44,95 Per m2 incl. BTW