Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CEB Zeer geschikt voor kinderen met jongen kinderen   |   Voelt warm aan uw voeten

€ 44,95 Per m2 incl. BTW

Tijdelijk uitverkocht

Ontvang een email zodra dit product weer op voorraad is:

Of kom later nog eens terug of bekijk onze alternatieven op deze pagina.

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • 100% waterbestendig
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Licht design laat ruimte optisch groter lijken

Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Kiest u voor de Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige BACLP40038. Dan haalt u een vloer in huis met alle voordelen van PVC, laminaat en parket in huis. De natuurlijke karakteristieken zijn in het design van de vinyl stroken terug te voelen wat het nauwelijks te onderscheiden maakt van een echte eiken parket vloer. Deze viny vloer is onderhoudsarm, slijtvast en voorzien van een handige klik verbinding. Als klap op de vuurpijl zijn deze vloerdelen ook nog eens 100% waterbestendig. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! De Quick Step Livyn Balance Click Canyon Beige BACL40038 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat en PVC is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Zeg dus maar gedag tegen koude voeten!

U snijdt de Quick Step Livyn Canyon Eik Beige vloerdelen gemakkelijk op de gewenste maat en klikt ze eenvoudig aan elkaar dankzij het Uniclic legsysteem. Dankzij dit handige klik systeem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei gemaakt. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u ook nog eens een garantie van 20 jaar aangeboden op deze vloer. De Quick Step Livyn Canyon Eik Beige vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog sterker en duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Canyon Eik Beige als verlijmbare vloer te verkrijgen? Of heeft u een andere opmerking of vraag? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige BACL40038 Product Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Zeer geschikt voor kinderen met jongen kinderen   |   Voelt warm aan uw voeten
€ 44,95 Per m2 incl. BTW