Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CEBR 20 jaar garantie   |   Zeer geschikt voor kinderen met jongen kinderen

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Natuurlijk bruin design
  • Meest geavanceerde alternatief voor PVC, Laminaat en Parket
  • Voelbare houtstructuur

Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Kiest u voor de Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Bruin BACL40127? Dan haalt u een vloer in huis met een prachtige natuurlijk bruine kleur. De houtstructuren die zijn aagebracht op het vinyl zijn daarnaast terug tevoelen in de toplaag. Dit maakt deze viny vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. Deze vinyl vloer is daarnaast uiterst onderhoudsarm, 100% waterbestendig, slijtvast en voorzien van een handige klik verbinding. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen en een vloer waar u jaren lang mee vooruit kunt! De unieke specificaties van dit PVC vervangende vinyl maken deze vloeren zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. De Quick Step Livyn Balance Click Canyon Bruin BACL40127 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt.

U snijdt de Quick Step Livyn Canyon Eik Bruin vloerdelen gemakkelijk op de gewenste maat en klikt ze eenvoudig aan elkaar dankzij het Uniclic legsysteem. Dankzij dit handige klik systeem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei gemaakt. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Eventueel kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Wanneer u gebruik maakt van deze service wordt de vloer door een echte vakman geplaatst. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u ook nog eens een garantie van 20 jaar aangeboden op deze vloer. De Quick Step Livyn Canyon Eik Bruin vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog sterker en duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Canyon Eik Bruin als verlijmbare vloer te verkrijgen? Of heeft u een andere opmerking of vraag? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Bruin BACL40127 Product Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm 20 jaar garantie   |   Zeer geschikt voor kinderen met jongen kinderen
€ 44,95 Per m2 incl. BTW