Logo Gadero
service

Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-CEGMZ
Belgisch geproduceerd
Gemakkelijk te leggen dankzij Multifit Uniclic
quick_step_livyn_balance_canyon_eik_grijs_met_zaagsneden_40030_product
quick_step_livyn_balance_canyon_eik_grijs_met_zaagsneden_40030_sfeer
Per m2

44,95

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
125,1 cm
Breedte
18,7 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Unieke structuur dankzij zaagsneden

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • 20 jaar garantie

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
125,1 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
18,7 cm
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
V-Groef
4-MV

Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Op zoek naar een vintage vloer met een unieke voelbare houtstructuur? Kies dan voor de Quick Step Balance Click Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden BACP40030. Deze viny vloer is onderhoudsarm, slijtvast en 100% waterbestendig. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze vloer. De Quick Step Balance Click Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden BACP40030 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Daarnaast zijn de natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken terug te voelen. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding.

De Quick Step Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Deze vloer is voorzien van het Uniclic legsysteem waarmee het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. U snijdt deze vloeren namelijk gemakkelijk op de gewenste maat en klikt ze eenvoudig aan elkaar. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het >leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze >Legservice.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Canyon Eik Grijs Met Zaagsneden als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.