Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Licht Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CELMZ Licht design laat ruimte optisch groter lijken   |   Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Licht Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Onderhoudsvriendelijke vloerdelen
  • 20 jaar garantie
  • Belgisch geproduceerd

Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Licht Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Op zoek naar een vintage vloer met een unieke voelbare houtstructuur? Kies dan voor de Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Licht Met Zaagsneden BACL40128. De natuurlijke karakteristieken zijn in het design van de vinyl stroken terug te voelen. U snijdt deze vloerdelen gemakkelijk op de gewenste maat en klikt ze eenvoudig aan elkaar dankzij het Uniclic legsysteem waarmee het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei wordt gemaakt. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

Deze viny vloer is onderhoudsarm, slijtvast en 100% waterbestendig. De Balance Click serie valt dan ook in gebruikersklasse 32. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! Een groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Zeg dus gedag tegen koude voeten wanneer u bijvoorbeeld net onder de warme douche vandaan komt. De Quick Step Livyn Canyon Eik Licht Met Zaagsneden vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u ook nog eens een garantie van 20 jaar aangeboden op deze vloer. 

De Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Licht Met Zaagsneden BACL40128 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog sterker en duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Canyon Eik Licht Met Zaagsneden als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Licht Met Zaagsneden BACL40128 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Product Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Licht Met Zaagsneden 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Licht design laat ruimte optisch groter lijken   |   Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic
€ 44,95 Per m2 incl. BTW