Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CEN Natuurgetrouw design   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Zorgt voor warme voeten
  • 100% waterbestendig
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic

Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Op zoek naar een comfortabel vloeroppervlak? Overweeg dan eens de Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Natuur BACL40039. Met deze Vinyl vloeren haalt u een vloer in huis met een leefgenot verhogend karakter. Daarnaast zijn de natuurlijke karakterestieken in het design van de vinyl stroken terug te voelen. Dit maakt dit vinyl nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken parket vloer. Deze viny vloer is onderhoudsarm, slijtvast, 100% waterbestendig en voorzien van een handige klik verbinding. Om nog maar te zwijgen over de 20 jaar garantie die u krijgt aangeboden bij aankoop. De Quick Step Livyn Balance Click Canyon Natuur BACL40039 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat en PVC is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. 

De Quick Step Livyn Canyon Eik Natuur vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. U snijdt de Quick Step Livyn Canyon Eik Natuur vloerdelen gemakkelijk op de gewenste maat en klikt ze eenvoudig aan elkaar dankzij het Uniclic legsysteem. Dankzij dit handige klik systeem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei gemaakt. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog sterker en duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Canyon Eik Natuur als verlijmbare vloer te verkrijgen? Of heeft u een andere opmerking of vraag? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Canyon Eik Natuur BACL40039 Product Quick Step PVC Balance Click Plus Canyon Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Natuurgetrouw design   |   20 jaar garantie
€ 44,95 Per m2 incl. BTW