Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Donkerbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-CED Geproduceerd in België   |   Geschikt voor vloerverwarming

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Donkerbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Voelbare houtstructuur
  • Voelt warm en zacht aan uw voeten
  • 20 jaar garantie

Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Donkerbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Bent u helemaal klaar met koude voeten bij betreding van uw badkamer-, woonkamer-, kantoor- of slaapkamervloer en wilt u een onderhoudsarme vloer die u gemakkelijk zelf kunt plaatsen? Kies dan voor de Quick Step Balance Click Cottage Eik Donkerbruin BACP40027. De vinyl stroken zijn uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. Dit versterkt het natuurlijke karakter van deze vloerdelen nog eens. De Vol Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. U kunt er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Balance Click Cottage Eik Donkerbruin BACP40027 is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het vinyl is bestand tegen intensief gebruik en onderhoudsarm wat deze vloer uiterst geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Een groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Daarnaast zorgen de vinyl stroken voor een aangenaam loopgeluid. Het vinyl is dus niet enkel sfeervol en onderhoudsarm, het verhoogt ook nog eens het leefgenot van uw woning of kantoorpand. De Vinyl stroken worden als kers op de taart nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt door een omlopende V-groef. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar op deze Quick Step vloer. Deze Click PVC vloer is met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming.

U heeft bij het Quick Step vinyl de mogelijkheid om te kiezen voor de nog sterkere en slijtvastere Balance Click Plus of de verlijmde Balance Glue Plus variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Balace Click Cottage Eik Donkerbruin design. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Cottage Eik Donkerbruin als verlijmde vloer aan te schaffen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs voor meer informatie.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Cottage Eik Donkerbruin BACL40027 Klik PVC Product Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Donkerbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Geproduceerd in België   |   Geschikt voor vloerverwarming
€ 44,95 Per m2 incl. BTW