Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3007-CEN Geschikt voor vloerverwarming   |   Slijtvaste vloerdelen

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit
  • Waterbestendig vol vinyl
  • 20 jaar garantie

Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Bent u op zoek naar een ijzersterke vloer? Dan kunt u met de Quick Step Balance Click Cottage Eik Natuur BACP40025 zeer goed uit de voeten. Deze vol vinyl vloerdelen maken het mogelijk om een ijzersterk houtendesign toe te passen in zowel u woonkamer als badkamer. De PVC vervangengde vinyl vloerdelen zijn zeer slijtvast en 100% waterbestendig. De houten structuur kunt u daarnaast terugvoelen in de toplaag van het vinyl. De Vol Vinyl vloeren hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm. Dankzij het gemakkelijke Uniclic Multifit klik systeem kunt u de vloerdelen gemakkelijk en snel zelfstandig verwerken tot een prachtige vloer. Wij bieden u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Balance Click Cottage Eik Natuur BACP40025 is voorzien van een krasbestendige toplaag. Het vinyl is bestand tegen krassen en grote druk wat deze vloeren zeer geschikt maakt voor gezinnen met jonge kinderen. Het design van de PVC click vloerdelen is Authentiek, Natuurlijk en Stijlvol. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van laminaat en parket is dat deze vloerdelen naast de 100% waterbestendigheid ook nog eens zacht en warm aanvoelen bij betreding. Een ideale vloer dus om koude voeten tegen te gaan. Daarnaast zorgen de vinyl stroken voor een aangenaam loopgeluid. Het vinyl oogt niet alleen zeer sfeervol maar verhoogt daarbij ook het leefgenot van uw woning of kantoorpand. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar op deze Quick Step  vloer. De Vinyl stroken worden nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt door een omlopende V-groef.

Deze Click PVC vloer is 4,5 mm dik geproduceerd waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming. Gaat u deze vloer toepassen in een winkel of kantoorpand? Geen enkel probleem! U heeft bij het Quick Step vinyl zelfs de mogelijkheid om te kiezen voor de nog sterkere en slijtvastere Balance Click vloer, dit is de Balance Click Plus variant. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus variant haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit betekent dat deze vloer extra duurzaam is. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Cottage Eik Natuur als verlijmde vloer, ook wel Balance Glue Plus genoemd, aan te schaffen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs voor meer informatie. Gaat u het vinyl zelfstandig plaatsen? Dan hebben wij alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Cottage Eik Natuur BACL40025 Klik PVC Product Quick Step PVC Balance Click Plus Cottage Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Geschikt voor vloerverwarming   |   Slijtvaste vloerdelen
€ 44,95 Per m2 incl. BTW