Quick Step PVC Balance Click Plus Drijfhout Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-DEB Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit   |   100% waterbestendig

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Drijfhout Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Leefgenot verhogend karakter
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Geproduceerd in België

Quick Step PVC Balance Click Plus Drijfhout Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Kiest u voor een Quick Step Viny vloer? Dan gaat u voor de meest geavanceerde houtvervangende vloer die op dit moment beschikbaar is op de markt. De Quick Step  Balance Click Drijfhout Eik Beige BACP40018 is een onderhoudsarme, uiterst slijtvaste en 100% waterbestendige vloer. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! Dankzij de waterbestendigheid is deze vloer zelfst toe te passen in uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. 

Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. De Quick Step  Balance Click Drijfhout Eik Beige BACP40018 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step  Drijfhout Eik Beige vloer.

Gaat u voor nog een nog langere duurzaamheid? Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke en slijtvaste Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de  Eik Drijfhout Eik Beige als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Drijfhout Eik Beige BACL40018 Klik PVC Product Quick Step PVC Balance Click Plus Drijfhout Eik Beige 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit   |   100% waterbestendig
€ 44,95 Per m2 incl. BTW