Logo Gadero
service

Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer
FL3030-PEG
Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit
100% waterbestendig
quick_step_livyn_balance_glue_plus_v4_bagp40160_fluweel_eik_bruin
Per m2

44,95

incl. BTW

Op voorraad
2 tot 3 weken
Details
Lengte
125,1 cm
Breedte
18,7 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Leefgenot verhogend karakter

  • Geschikt voor vloerverwarming

  • Geproduceerd in België

  • Er geldt een minimale afname van 20 m2

Specificaties

Kleur
Bruin
Lengte
125,1 cm
Dikte
0,45 cm
Breedte
18,7 cm
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Patroon
Recht
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
V-Groef
4-MV

Quick Step PVC Balance Click Plus Fluweel Eik Bruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step Livyn Balance Click Fluweel Eik Bruin BACL40160. Deze lichte eiken vloer is een onderhoudsarme, uiterst slijtvaste en 100% waterbestendige vloer. Een vloer die dus u leefgenot drastisch gaat verhogen! Dankzij de waterbestendigheid is deze vloer zelfst toe te passen in uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in het vinyl. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Balance Click Plus vloer of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. De Balance Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Eik Fluweel Eik Bruin als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het >leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze >Legservice.

De Quick Step Livyn Balance Click Fluweel Eik Bruin BACL40160 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn Fluweel Eik Bruin vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerus contact op met onze vloeradviseurs.