Quick Step PVC Balance Click Plus Select Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-SEN 100% waterbestendig   |   Gebruikersklasse 32

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Gemiddeld 5 werkdagen - Minimale afname 20 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Select Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Natuurlijk design
  • Eenvoudig te leggen
  • Comfortabel vloeroppervlak

Quick Step PVC Balance Click Plus Select Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Gaat u voor een vinyl vloer met een zeer strakke en unieke Noestvrije structuur? Kies dan voor de Quick Step Balance Click Select Eik Natuur BACP40033. Deze vinyl vloer is onderhoudsarm, slijtvast en 100% waterbestendig. De Balance Click serie valt dan ook in gebruikersklasse 32. De Quick Step Balance Click Select Eik Natuur BACP40033 stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. De natuurlijke Noestvrije houtsructuur is terug te voelen in het vinyl oppervlak. Dit maakt deze vinyl vloer nauwelijks te onderscheiden van een Noestvrije, ook wel Prime genoemde, parket vloer.

Bij het leggen van deze vloer snijdt u de vloerdelen gemakkelijk op gewenste maat en klikt u ze eenvoudig aan elkaar dankzij het Uniclic legsysteem. Een eenvoudige klus voor iedere doe-het-zelf'er! Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u ook nog eens een garantie van 20 jaar aangeboden op deze vloer. Deze vloerdelen worden door Gadero gratis bij u thuisbezorgd!

Ten opzichte van laminaat voelt het vinyl van Quick Step zacht en warm aan bij betreding. Zeg dus gedag tegen koude voeten! Is dit aangename gevoel nog niet genoeg voor u? De Quick Step Select Eik Natuur vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer ook zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Deze design vloer is ook te verkrijgen als extra sterke Balance Click Plus of de verlijmbare Balance Glue Plus variant. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog sterker en duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Select Eik Natuur als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs. Zij staan elke werkdag klaar om al uw vragen te beantwoorden.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Select Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Product Quick Step PVC Balance Click Plus Select Eik Natuur 125.1 x 18.7 x 0.45 cm 100% waterbestendig   |   Gebruikersklasse 32
€ 44,95 Per m2 incl. BTW