Quick Step PVC Balance Click Plus Zijde Eik Grijsbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-ZEG Veroorzaakt uiterst comfortabel vloeroppervlak   |   Zeer geschikt voor vloerverwarming

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 44,95 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Balance Click Plus Zijde Eik Grijsbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

  • Eenvoudig zelfstandig te verwerken dankzij Uniclic
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • 20 jaar garantie

Quick Step PVC Balance Click Plus Zijde Eik Grijsbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm

Gaat u een nieuwe vloer kopen? De Quick Step Livyn Balance Click Zijde Eik Grijsbruin BACL40053 is ijzersterk! Gaat u deze design PVC vloer toepassen in een kantoor of commerciële ruimte dan kunt u eventueel kiezen voor extra sterke en slijtvaste Balance Click Plus vloer of de verlijmde Balance Glue Plus variant. Tevens is deze beschikbaar in een Rigid Click variant. Deze varianten hebben een gelijk design als de Balace Click Zijde Eik Grijsbruin design. De Balance (Rigid) Click valt namelijk in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Balance Click Plus of de Balance Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Balance Click Plus variant of wenst u de Livyn Zijde Eik Grijsbruin als verlijmde vloer te kopen? Neem dan even contact op met onze vloeradviseurs.

Met de Quick Step Livyn Balance Click Zijde Eik Grijsbruin BACL40053 bent u voorzien van een leefgenot verhogende vloer. Een groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat en parket is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding en daarbij ontstaat er een aangenaam loopgeluid. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn vloer. Deze Click PVC vloer is met een dikte van 4,5 mm uiterst dun en biedt daardoor weinig warmteweerstand. Dit maakt dit Click Vol Vinyl ook uitstekend toe te passen in combinatie met vloerverwarming of vloerverkoeling.

Met de Quick Step Livyn Balance Click Zijde Eik Grijsbruin BACL40053 kunt u zelfs vochtige ruimten bekleden met een houten design vloer. De vinyl stroken zijn namelijk onderhoudsarm, uiterst slijtvast en 100% waterbestendig. Hierdoor kunnen ze ook worden toegepast in vochtige ruimten als uw badkamer. De natuurlijke karakteristieken in het design van de vinyl stroken zijn terug te voelen in de toplaag. De Vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 125,1 x 18,7 x 0,45 cm. Dankzij het Uniclic legsysteem legt u de vloer zeer eenvoudig. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Neem bij vragen of opmerkingen gerust eens contact op met onze vloeradviseurs! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Balance Click Zijde Eik Grijsbruin BACL40053 Product Quick Step PVC Balance Click Plus Zijde Eik Grijsbruin 125.1 x 18.7 x 0.45 cm Veroorzaakt uiterst comfortabel vloeroppervlak   |   Zeer geschikt voor vloerverwarming
€ 44,95 Per m2 incl. BTW