Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-HEBR 20 jaar garantie   |   100% recyclebaar

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm

  • Geproduceerd in België
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Gemakkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor gemak en duurzaamheid? Kies dan voor de Quick Step Pulse Click Herfst Eik Bruin PUCP40090. Deze sfeervolle vloer beleefd u als een echte houten vloer en de natuurlijke karakteristieken die u ziet zijn terug te voelen in de vinyl stroken. De vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra breed en lang en uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer geschikt voor vloerverwarming. Dit vinyl maakt het ook mogelijk om een houten design in u badkamer toe te passen omdat het het topkwaliteit vinyl van Quick Step 100% waterbestendig is. 

De Quick Step Pulse Click Herfst Eik Bruin stroken zijn voorzien van een 4 zijdige V-groef waardoor het het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel is dat bij het betreden van deze vloer de stroken zacht en warm aanvoelen. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de  Herfst Eik Warm Grijs als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Bruin PUCL40090 Product Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Bruin 151 x 21 x 0.45 cm 20 jaar garantie   |   100% recyclebaar Op voorraad
€ 50,35 Per m2 incl. BTW