Quick Step PVC Pulse Click Plus Herfst Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-HEN 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - Minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 53,95 € 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Pulse Click Plus Herfst Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

  • Luxe uitstraling dankzij extra breed design
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Geproduceerd in België

Quick Step PVC Pulse Click Plus Herfst Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

De Quick Step Pulse Click Plus Herfst Eik Natuur PUCP40087 is een sfeervolle stille vloer die je beleefd als een houten vloer. De natuurlijke karakteristieken in het design zijn in de vinyl stroken terug te voelen. De vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun en extra breed. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Door de extra brede stroken geeft u uw woning met deze geavanceerde vinyl vloer extra uitstraling aan uw kantoorpand of woonhuis. Ook is de vloer 100% recyclebaar en waterbestendig.

De Quick Step Pulse Click Herfst Eik Natuur stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de  zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Een ander groot voordeel van vinyl ten opzichte van bijvoorbeeld laminaat is dat deze vloerdelen zacht en warm aanvoelen bij betreding. Als blijk van de kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar garantie aangeboden op deze Quick Step vloer. U haalt met dit vinyl dan ook niet alleen een super strak en authentiek design in huis maar ook een vloer van absolute topkwaliteit!

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Herfst Eik Natuur als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Heeft u nog vragen neem dan contact op met onze vloeren adviseurs. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Natuur PUCL40087 Product Quick Step PVC Pulse Click Plus Herfst Eik Natuur 151 x 21 x 0,45 cm 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie
€ 50,35 Per m2 incl. BTW