Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-HEWGR 100% recyclebaar   |   Geproduceerd in België

Adviesprijs
€ 53,95 € 48,55 Per m2 incl. BTW

10% korting na gebruik van de couponcode "Vloer10"

Lees meer

Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

  • 100% waterbestendig
  • Makkelijk schoon te houden
  • Geschikt voor vloerverwarming

Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor duurzaamheid en gemak? Kies dan voor de Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs PUCL40089 De natuurlijke karakteristieken zijn terug te voelen in de vinyl stroken. Deze sfeervolle en stille vloer beleefd u als een echte houten vloer. De vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra breed en lang en uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming. Dit vinyl maakt het ook mogelijk om een houten design in u badkamer toe te passen omdat het het topkwaliteit vinyl van Quick Step 100% waterbestendig is. 

De Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs Stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel is dat bij het betreden van deze vloer de stroken zacht en warm aanvoelen. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar aangeboden op deze Quick Step Livyn vloer. Heeft u vragen of opmerkingen over dit of één van onze andere producten? Neem dan gerust contact op met onze vloeren specialisten.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als nog sterkere en duurzame Pulse Click Plus vloer of de verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Livyn Herfst Eik Warm Grijs als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.  


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs PUCL40089 Product Quick Step Livyn Pulse Click Herfst Eik Warm Grijs 151 x 21 x 0,45 cm 100% recyclebaar   |   Geproduceerd in België Op voorraad
€ 48,55 Per m2 incl. BTW

Laatst bekeken door u