Quick Step PVC Pulse Click Katoen Eik Beige 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-KEB 20 jaar garantie   |   Geproduceerd in België

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

Adviesprijs
€ 53,95 € 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step PVC Pulse Click Katoen Eik Beige 151 x 21 x 0.45 cm

  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Zeer nette afwerking
  • Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Quick Step PVC Pulse Click Katoen Eik Beige 151 x 21 x 0.45 cm

Bijna te goed om waar te zijn... we hebben het hier over de Quick Step Pulse Click Katoen Eik Beige PUCP40103. Deze unieke vinyl vloerdelen hebben haast alle voordelen van zowel laminaat, parket als PVC gecomineerd in een vloer! Het Quick Step Pulse Click Katoen Eik Beige is een sfeervolle stille vloer die je beleefd als een echte houten vloer. De natuurlijke karakteristieken in het design zijn in de vinyl stroken terug te voelen. De vinyl vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor gebruik bij vloerverwarming. Ook zijn de vloervelen extra breed en lang.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Katoen Eik Beige als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice.

De Quick Step Pulse Click Katoen Eik Beige stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden. Hierdoor worden de Vinyl stroken nog eens prachtig in het totale vloeroppervlak benadrukt. Daarnaast zorgt deze V-groef ervoor dat de vloer nog moeilijker wordt te onderscheiden van een echte houten vloer. Als blijk van de hoge kwaliteit van dit vinyl krijgt u 20 jaar garantie aangeboden op deze Quick Step vloer. Deze vloer is ook prima te combineren met vloerverwarming en is 100% recyclebaar. Deze vloer is ook prima toe te passen in uw badkamer door de 100% waterbestendigheid. Doordat het vinyl zeer werkingsarm is kan vocht de vloerdelen niet negatief beïnvloeden. Heeft u verder nog vragen? Neem dan contact op met onze vloer specialisten.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Beige PUCL40103 Product Quick Step PVC Pulse Click Plus Katoen Eik Beige 151 x 21 x 0,45 cm 20 jaar garantie   |   Geproduceerd in België Op voorraad
€ 50,35 Per m2 incl. BTW