Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

Productnummer: FL3030-KEN 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie

Uitlopend informeer naar de actuele voorraad Gratis levering - minimale afname 10 m²

€ 50,35 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

  • Geproduceerd in België
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Makkelijk te leggen dankzij Uniclic Multifit

Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm

Gaat u voor duurzaamheid en gemak? Kies dan voor de Quick Step PVC Pulse Click Katoen Eik Natuur PUCP40104. De Quick Step Pulse Click Katoen Eik Natuur Stroken zijn voorzien van een V-groef aan alle 4 de zijden waardoor het totale oppervlak nog eens prachtig word benadrukt. Een ander groot voordeel bij het betreden van deze vloer in tegenstelling tot laminaat Is dat het zacht en warm aanvoelt. Als blijk van de hoge kwaliteit Krijgt u een garantie van 20 jaar aangeboden op deze Quick Step vloer. De vloerdelen hebben een afmeting van 151 x 21 x 0,45 cm en zijn daarmee extra breed en lang en ook uiterst dun geproduceerd. Hierdoor biedt dit vinyl een zeer lage warmteweerstand en is de vloer zeer geschikt voor vloerverwarming.

De Quick Step Pulse Click Katoen Eik Natuur Stroken sfeervolle vloer beleefd u als een echte houten vloer. De karakteristieken die u ziet zijn ook terug te voelen in het vinyl. Dankzij het Uniclic legsysteem wordt het leggen van deze vloeren voor iedere doe-het-zelf'er een eenvoudig karwei. Wij hebben alvast een aantal tips en instructies voor u opgesteld voor het leggen van laminaat & PVC. Mocht u de vloer niet zelf willen plaatsen dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze Legservice. Dit unieke Vinyl maakt het mogelijk om een houten design toe te passen in uw badkamer omdat het topkwaliteit vinyl van Quick Step 100% waterbestendig is geproduceerd.

Deze design vloer is ook te verkrijgen als verlijmbare Pulse Glue Plus variant. De Pulse Click valt in gebruikersklasse 32. Wanneer u kiest voor de Pulse Click Plus of de Pulse Glue Plus haalt u een vloer in huis met gebruikersklasse 33. Dit maakt deze vloeren nog duurzamer. Gaat u voor de Pulse Click Plus variant of wenst u de Katoen Eik Natuur als verlijmbare vloer te verkrijgen? Neem dan even contact met ons op. Heeft u nog vragen neem dan gerust contact op met onze vloeren adviseurs.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Natuur PUCL40104 Product Quick Step Livyn Pulse Click Katoen Eik Natuur 151 x 21 x 0.45 cm 100% recyclebaar   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 50,35 Per m2 incl. BTW